Ganska ohel

Ni vet min älskade rödhåriga vän Stina, hon var med om en skidolycka förra lördagen och ligger just nu på sjukhus. Jag är ganska ohel just nu men jag vet att tillsammans kommer hon och jag och en massa andra i hennes omgivning klara detta! Ingen är ensam!!! 
Jag älskar dig Stina

Ett annat farväl

Igår åkte bästbästa Andreas hem igen till Funäs. Också ett farväl som man helst inte vill ha. Ikväll åker Stina upp till honom och Samuel. Oj, vad jag kommer sakna dom!


Plågsamt farväl

Idag ska jag ta farväl från min rödhåriga vän. Och jag är inte så glad för det även om bilden visar annat. Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag ha! Ska kramas och pussa sönder min rödhåriga skönhet tills vi skiljs åt!


Love red

Jag har en underbar vän som heter Stina. På söndag sticker hon upp med Andy för att vara skidlärare i Funäsdalen i ca 3 månader vilket gör ont i mitt hjärta. Här har ni Stina, hon har rött-ombre hår och hon är en ganska frän person! Jag älskar henne ganska mycket! 

Lindvallen ----> Funäsdalen

 
 
I tisdags kom Andy och överraskade oss (mest mig med tanke på att hela min familj visste att han skulle komma). Idag var första och sista dagen jag åkte skidor. De andra dagarn har jag åkt pulka och tagit det lugnt. Nu har jag lämnat min familj i Lindvallen och är på väg till Funäsdalen med Andreas. Mycket bra vecka!!! 

Lindvallen

Från Funäsdalen till Lindvallen typ. Var hemma fyra dagar och jobbade och är nu uppe ännu en gång i landet. Måste säga att jag älskar all snö och grejen med skidor även om jag själv inte åker denna gång! Pulka är det som gäller från och med nu. Funderar på att bli proffs.


RSS 2.0