I love you to the moon and back

 
Förra veckan drog jag med Andy ut för att fota månen. En helt okej bild blev det.
 
Nu börjar det närma sig flytten. Mitt rum är kaos. Om 5 dagar går första flyttlasset och jag har lite småsaker kvar att göra. Nu känns det att man ska flytta, när allt försvinner ner i flyttkartonger. Men är mer taggad än någonsin! 

Jag ska bli sambo

Kan knappt fatta det, jag och min kära pojkvän kommer att vara sambo från och med 1 Oktober! I en 3:a mitt i Jönköping ska vi starta ett liv tillsammans. Jag är livrädd att flytta hemifrån men med min bästa vän vid min sida kommer detta gå fantastiskt bra! Jag är så lycklig just nu!
 
 

Lediga tisdagar

Idag är jag ledig. Idag gör jag inget, det är så himla gött! Förhoppningsvis blir det bio ikväll och tidig sömn, börjar 06.00 imorgon! Hejja!
 
 
 

Stockholm 25-27 augusti

Nu är det en vecka sedan jag var i Stockholm med min Pandy men tänkte skriva lite ändå!
 
Vi hade lånat en lägenhet av min släktning så vi bodde vid Kungsholmen. Precis vid vattnet, och oj vad bra det var! Vi fick det perfekta vädret alla 3 dagarna vi var där! Ibland var det till och med för varmt (men man ska inte klaga).
 
Vi kom upp på söndagen vid lunchtid och kom mitt i ett triathlon som gick strax nedanför vår lägenhet. Så vi tog på oss promenixskorna och gick runt och kollade på detta enorma lopp. 
 
Sedan fortsatte vi in mot staden vilket blir ungefär 5 km. Lite lagom sådär för en otränad brud som jag. (Hade dock träningsvärk X antal dagar efteråt). Vi stannade på T.G.I. Friday's och åt fantastiskt goda hamburgare. 
Drog sedan hem på en powernap som vi tog oss tid till att göra alla dagarna...
 
Drog sedan till utsiktsplatsen med Lydia, Malin och Travis, mycket mysigt må jag säga!
 
Dag nummer två drog vi ut på sovandet till ca 10.00. Gick in till stan utmed vattnet och hittade ett supermysigt frukostställe med världens godaste brieostmackor.
 
 
Fortsatte sedan in mot stan och hade en sån där shoppingdag i ca 7 h. var ganska slutkörd senare på kvällen.
Provade även Vapiano som är så omtalat och jag kan förstå varför. Vilken pasta!
 
 
På kvällen köpte vi lite vin, öl, ost och kex och gick ner till vattnet för en myskväll!
 
 
 
 
 
 
Dag 3 innehöll lite promenad till staden, goda frukostmackor vid vattnet, lite byten av kläder och sedan hemfärd vid ca 17.00 tiden!
 
Jag hade en grym minisemester med mannen som jag gillar mest!
 

RSS 2.0