Veckan

Jag har haft världens bästa vecka, den bästa på länge. Justin Bieber, utgångar, mat med mina vänner och bara en massa mys med dom som står mig närmast hjärtat! Jag har inte skrattat såhär mycket på länge och det har jag mina vänner att tacka för, oj, vad ni är bra!
 
I fredags åt jag på Jensens med Palme och Efa, Ludvig kom senare med i mysgänget och vi drog tills hans partner Lisa. Kort häng i Bankeryd innan vi stack in till stan igen och denna gången Max där Phille insåg att han var lite för snabb när skorna skulle på fossingarna. Åt den där goda hallonpajen dom har och stack sedan hem. 
Var dock kanske hemma max en timme innan denna killen behövde lite skjuts hem.
 
I Lördags var det 21 års fest för Susanna som slutade med en utgång med mina bästa killar! Igår drog jag och Andreas till Jensen för lite lunch som satt fint fint i kistan!
 
 
Nu har jag sovit lite för lite för att gå på ett jobbpass men livet är hårt, sen blir det förhoppningsvis bättre! Denna veckan kommer bli lite jobbig då jag jobbar 6 dagar men det får jag stå ut med! Kommer inte hata det den 25! 
 
Ne nu måste jag slänga i mig något snabbt så jag orkar med kvällens 9 timmars pass! Ha en bra kväll och vecka :)
 
Kram
 

Gårdagen

 
Tröja - missguided, brallor - alternativ butik i Götet, skor - Nike Air Force 1, Glajjor - Ray Ban
 
Igår shoppade jag lite med mamma, blev lite smått och gott och sedan drog jag ut till Habo där en lite promenix med bästa Bex väntade. Dagarna är varma men galet vad kallt det blir på kvällarna. Drog sedan hem till Andys familj och åt lite och tanken var att vi skulle gått en runda till men kylan höll oss inne!
 
Nu ska jag kolla på Iron Man 1 & 2 för tydligen ska jag se 3:an på bio ikväll med ett gött gäng och tänkte att det kunde vara bra att se dom första två filmerna då?
 
Ha en grym dag!!
 
 

Swag

Rådiggar min swag tröja! Kommer användas flitigt till höga levis shorts i sommar och mina nike air force 1 

Justin Bieber 23 april 2013

I tisdags var det dags för mig och Bex att dra upp till huvudstaden och kolla på denna lilla pojk som alla är så hysteriska över. Vi åkte dit med max 3 låtar i bagaget som vi kunde utantill, vi ville mest se honom och lyssna till musiken. MEN, det gick sådär. Flera tusen skrikande tjejer och mina öron har fått något slag av tinnitus...härligt!
 
Vi var där runt 19.00, kände inte direkt för att köa. Runt 21.00 satte konserten igång och då ville man mest hem. Vi var så fruktansvärt trötta och låg på golvet i två timmar. Sämsta beliebers som finns tror jag...
Han hade en häftig show men sen hörde man varken när han sjöng eller pratade på grund av alla tjejer så ger hans konsert 3 av 5 mikrofoner! 
 
 
Självklart dog min kamera under konserten så har bara kassa videoklipp från min mobil som jag inte tänker dela med mig av! 
 
En mycket bra dag med min bästa vän!
 
 
Såhär lät det två timmar innan han började sin konsert, förstår ni att jag fortfarande hör tjejskrik i huvudet?!

Words


ordspråksboken 4:23

Om jag bara viste, öppna kort är det bästa. Att ställa upp för så många man hinner med och få så lite tillbaka. Jag mår dåligt, mitt liv kunde sett annorlunda ut nu om allt kom ut. Istället har jag förlorat en massa tid, en massa tid på något som jag visste innerst inne att jag aldrig skulle få igen. Jag vet att man inte ska ångra det som gjort en glad men tiden för detta kommer ta lång tid innan alla sår är läkta. 
 
Att tankarna går runt varje natt och att kunna sova max 2 timmar tär på kroppen. Att inte kunna gå en dag utan att fälla tårar. Jag har varit stark i två dagar men nu brister det igen. 
 
Jag som lovade mig själv att inte falla ner i groppen igen, som jag försökte, lurade mig själv och folk runt omkring mig men ändå hamnade jag här nere igen. Mitt hjärta gör ont. Ensamheten är skrämmande, men i detta nu är det så himla mycket bättre för mig. 
 
En kär vän gav mig ett bibelord idag;
ordspråksboken 4:23
Mer än allt annat – vakta ditt hjärta,
ty hjärtat styr ditt liv.
 
Det är det jag ska göra nu, jag har tyvärr gett bort mitt hjärta till någon som inte vill dela det med mig. Vilket kommer ta tid innan jag får tillbaka det läkt och helt! 
 
Jag behövde skriva av mig. Förlåt för depphumöret men det är det humöret jag har haft dom senaste 5 månaderna och tyvärr kommer det ta tid innan allt är återställt igen. 

This Newkid

Blev helt såld när denna killen sjöng denna truddilutten för något år sedan
 
och för någon månad sedan såg jag denna videon och får gåshud varje gång jag kollar på den. Detta låter grymt, hoppas på djupet av mitt hjärta att resultatet blir over the top!
 
m
 

RSS 2.0