Måndagsklubben

I måndags var det dags att prova på den mycket populära måndagsklubben på Sjön i Jönköping. Och oj, vad bra det var! Minus var väl att det var mycket folk på förliten yta annars är allt plus! 
 
 
Vi haffade några hattar och annat dylikt från den Mexicanska väggen!
 
 

Det är sommar, jag jobbar som en tok men jag har världens bästa pojkvän och vänner. Jag är lycklig. Så himla gött! 

Lördag

Nu har min mor lämnat mig och min bror här hemma i Svearike för att hälsa på min far och min andra bror i Serbien. Lite avis är jag allt!
Idag har jag jag jobbat, som satan! Sen har jag varit på piren med Becca och Stina! Mycket trevligt. Nu ligger jag här i min säng, ganska tomt måste jag erkänna men imorgon kommer min partner hem igen. Inte ens tre dagar är han borta men det känns som typ 100.
 
Nu ska jag försöka sova, imorgon är det jobb. Sista tidiga jobbpasset på 5 dagar. Skönt!
 
 
 

Halmstad

I måndags efter mitt och Andys jobb drog vi till Halmstad för en minsemester. Vi spenderade hela måndagskvällen, hela tisdagen i halmstad och drog hem tidig morgon i onsdags. 
 
Under måndagskvällen drog vi ner till stranden på varsin cykel och hade det rikgtit mysigt i solnedgången. 
 
 
 
 
Tog sedan en cykeltur i Halmstad på jakt efter lite snacks som vi sedan lyckades få tag på!
 
 
 
 
Vi vaknade runt 09.00 på tisdagen och var iväg runt 11.00. Tanken var att vi skulle spendera hela dagen på stranden men pga disigt väder drog vi till Tylösand och spelade äventyrsgolf!
 
 
 
Andreas vann som vanligt ;)
 
Efter äventyrsgolfen drog vi vidare och kollade alla lyxhus som finns nära stranden. Helt galet vilka villor det finns! 
 
Runt 15.00 tog vi brädorna och åkte mot burger king! Jag suger på longboard så jag satt kvar efter maten och andy fick åka själv tillbaka för att hämta bilen ;)
 
 
 
 
När klockan slog runt 15.00 så tittade solen fram. Vi åkte till stranden snabbt som attan och låg där melan 17-19.00. Ingen mega bränna tyvärr men välbehövlig paus!
 
 
 
Efter en heldag drog vi oss hemåt och gjorde oss klara för att ta cyklarna till staden och äta lite mat! Tyvärr blev maten inte riktigt som vi hade tänkt oss men jag hade världens bästa sällskap så jag var nöjd ändå!
 
 
 
 
Cyklade sedan hemåt, runt en mil blev denna cykelturen ungefär och jag har fortfarande träningsvärk! 
 
 
 
På onsdagsmorgonen runt 07.00 drog vi oss hemåt då Andy började jobba runt 10.00 och jag 14.00. 
 
Detta mina kära vänner är den semestern jag har haft och kommer ha över hela sommaren och jag kunde inte få den bättre! Nu ska jag sluta skriva saker som ni kanske inte direkt bryr er om och lägga mig! Går på ett 6 dagars jobb schema nu och börjar runt 06.00 eller 07.00 varje dag. Är så himla roligt att gå upp tidigt...
 
Nu ska jag sova! PUSS :)
 
 

Leka sambo

 
Hej alla fina människor! Lite dåligt uppdaterat här på bloggen, förlåt! Men jobbar för fullt, leker sambo med Andreas, har underbart bra födelsedagsfester med mina vänner och njuter av livet till fullo! Så bloggen är kanske inte prio ett direkt. 
 
Idag ska jag träffa bästa Bex, vad som händer vet vi inte ännu. Sedan blir det att dra hem till Andy och sova lite. Har varit ledig idag och spenderat den med Lydia. Promenix i en skog någonstans på berget och lite shopping på A6. Imorgon passar jag på att dra till matmarknaden som är i Jönkan med mor. På fredag börjar jag jobba igen! 
 
Hoppas ni har det lika bra som jag! Puss
 

RSS 2.0