KONSTEN ATT BLI FÖRSTÅDD

Mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Vet inte riktigt vad jag vill eller kan. Hur kommer livet se ut? Hur liten kan man vara på jorden?
Strunt samma!
Jag har tänkt att kanske börja blogga på riktigt denna gång...min youtube är självklart kvar. Men nu vill jag göra något annat med! Så blogga får det bli. Får se bara hur länge det håller ;)
 

22 DAGAR KVAR!!!

 
Jag hoppar, jag skriker, jag dansar, jag gråter - av glädje och jag känner mig kär. SÅ GLAD ÄR JAG! För ingen kan förstå min lycka. Lycka att få åka till ett paradis, att få uppleva min första riktiga solemester (som jag kan ha ett minne av). Visst har besökt Serbien hela mitt liv, varit i turkiet när jag var liten men turkland har jag inte så mycket minne av, bara shoppingen ;) I Serbien har jag mest fått regn dom senaste åren jag har varit där plus att jag inte har upplevt det där underbara blåa vattnet och sanden någon gång under mitt 22 åriga liv. 
2 januari sticker jag, min sambo och hans familj till Mexico. Och jag är såååå tacksam att jag får möjlighet till att följa med på denna resa! Är sååå förväntansfull. Och jag håller alla tummar och tår att jag får uppleva värmen utan massa regn. Om det regnar på denna resan är det nog inte meningen att jag ska uppleva solsemester helt enkelt! :D
Så om 22 dagar lyfter vi. Och jag kommer skita ner mig av flygrädsla men det är det såååå värt :D 

En eller båda?

Var i götet förra helgen med Andy. Hittade byxdressen till vänster på Gina för 399 kr! Ångrade mig snabbt när jag kom hem till Jönnet, kände att svart passar till allt! Den röda kan jag enbart ha på julafton liksom...
MEN självklart var den svarta slut här och även på nätet. Några dagar senare fick dom in den svarta på nätet så jag klickade hem den snabbt! 
Nu har jag alltså två stycken, den röda vill jag så gärna ha till julafton men kommer enbart kunna ha den denna dag! Så nu vet jag inte om jag ska lämna tillbaka den eller behålla den... svåååååårt! 

On My Christma List This Year

 
Detta året vill jag har ALLT! Skojar inte. Finns så mycket jag vill ha i julklapp...
Först och främst vill jag ha en Nikon d5300 innan jag åker till Mexico i Januari. Samt en GoPro 4 silver! Jag ska skaffa det helt enkelt. Men får vänta med det till efter jul. Så pengar i julklapp hade varit perfekt!
 
  • Sen älskar jag smink, som alla vet! Hittade denna palett från smashbox och blev helt kär! (Här hittar ni den)
  • Mexico igen... bikini! Dessa från Triangl Swimwear är heeelt underbara. Vet dock inte vilken jag vill ha av alla här ovan. Så svårt, och så dyra... (Ni hittar alla modeller här) Och om det är någon som vill köpa har jag L i överdelen och M i underdelen ;)
  • Soft boxar behövs för att få bäst ljus i mina videos. Går in ganska mycket för det så hade varit kul att få bättre ljus! (Här hittar ni dom)
 
Michael Kors plånbok som matchar min fina väska...ett måste ;)
Sen självklart behöver jag ett större minneskort...
Och en MASSA MASSA MER. Hjälp. Men men , jag får börja spara ihop mina pengar så jag kan få tag i kameran till Mexico. Det är prio ett!

Ni glömmer väl inte?

Min Julkalender som jag kommer ha nu fram till julafton! En video varje dag allstå! Sjukt taggad är jag :D
 
 

RSS 2.0