Ska jag blogga?

 
 
Vart har jag varit? 
Ja, det frågar jag mig själv med. Ni förstår nog inte hur sugen jag är på att börja blogga seriöst. Jag ser att folk tittar in hit varje dag och funderar på om ni vill se mer av mig och min vardag? Jag driver min egna youtubekanal som ni vet om, vilket tar enroma mängder timmar i veckan för att hålla kanalen igång. Jag älskar det! Men jag saknar ändå att blogga, ta bilder och skriva av mig lite. Vill ni se mer på min blogg? Jag vet själv att bloggar börjar "dö ut" lite så frågan är om det är värt det? Jag kommer såfall rikta in mig på outfits och skönhet...som min youtubekanal ;) Så vad tycker ni? Vill ni ser mer?
 
För 2 veckor sedan var jag och min fina kompis Malin i Sthlm för att gå på guldtuben! Var en riktigt häftig dag där jag fick lära känna flera youtubers och hänga på gönalund i 1 h innan det öppnade med alla från Splay! Så sjukt häftigt att jag får uppleva detta bara för att jag driver en "liten" youtubekanal. Liten och liten, snart 4000 prenumeranter, sjukt!!!!
Det var gala på kvällen och vi piffade upp oss till max! Klackarna dödade våra fötter och vi gick åt fel håll i 1 h när vi skulle hem. Sprang barfota hem och blev sedan sjuk, men det var det värt! En superhelg med en kvinna som jag gillar väldigt mycket! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0