Födelsedag #21

 
 
Igår mina vänner blev jag hela 21 år. Gammal som gatan. 
Blev uppvaktad av Andy hela dagen. Oj, vad jag gillar denna killen! Han är bara för bra!
Började med att han uppvaktade mig med blommor och paket på sängen sedan tog han med mig i bilen till Gränna. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända för jag tänkte att han skulle till jobbet. Men killen hade tagit ledigt! 
Vi började dagen med räkmacka på Grännaberget och sedan fortsatte vi mot Visningsö. Hyrde tandemcykel, stannade på olika platser och blev bjuden på fika! Vi hade riktigt tur med vädret, sol hela tiden!
 
Efter en heldag på Visingsö och rumpont från cykeln var det dags att gå ut på Piren med mormor,morfar, mamma och Andy. Riktigt mysigt!
 
Jag får tacka Andreas för att han gjorde min födelsedag så fruktansvärt bra! Du är bäst! 
 
 

En sån kväll

Tomt i huvudet. Det man har jobbar för, att inte känna av, funkar ett tag. Men ibland, nätter som dessa, svämmar allt som man har packat på över!

Jag är så tacksam över alla omkring mig, ni gör mina dagar så mycket bättre!
Nu ska jag försöka sova, puss


Summerburst 2013

I helgen var jag för andra året i rad på Summerburst, denna gång i Stockholm. Tyvärr tyckte jag inte att det slog förra året i göteborg men jag hade en grym helg ändå! Andreas, Andreas och Malin blev mina dater för detta år! Dimitri Vegas & Like Mike var dem som föll mig i smaken mest, så sjukt grymma var dom! Ingrosso gjorde det riktigt bra han med! 
Här har vi lite bilder från min kassa mobilkamera. Sorry!
 
Nu blir det en snabb powernap innan jobbet! Puss
 
 

Student 2013

Idag har min lillebror tagit studenten! Grattis i mängder Coffe!
Och imorgon drar han till Bali i 3 veckor, tråkigt liv!

Nu sitter jag på bussen efter lite studentfiranden på väg till summerburst med Malin där vi ska möta upp Andreas & Andreas. Kommer bli en galen helg!

Tjo så länge


Hotelfrulle

Igår gick jag upp mega tidigt för att bli hämtad av Andy runt 08.00. Blev bjuden på hotellfrukost på Stora Hoteller i jönkan.
Har inte sovit på sådär mega många hotell så detta var typ? första gången i mitt liv som jag käkade en sån här brakfrulle! Fantastiskt gott måste jag säga!
 
 
 
Nu ska jag stressa iväg till A6, min bror tar studenten imorgon och har inte fixat så jätte mycket till det ännu. Samt att Summerburst går av stapeln imorgon med, ska tydligen hinna fira min bror, säga adjö till pappa, sebbe och coffe för alla reser utomlands imorgon OCH åka bussen till Sthlm. Detta blir fint!
 
 
 

Bal 2013

NU, mina kära vänner, har jag gått balen för tredje och sista gången i mitt liv. (Snälla 95:or, bjud inte mig nästa år)
Som vanligt är balen en enda stor väntan, väntan på maten, på underhållningen och på efterfesten. Segt. Men hade ändå en trevlig stund med min fina granne!
 
Valde en mega tajt klänning iår, ville prova något nytt, har ju varit med endel innan så att säga med mina riktigt balklänningar. Får man tycka till själv? ja då tycke jag att det var helt okej! Axel var stilig som bara den!
 
Bilderna är tagna av min fina vän stina, min mor och en från sandas hemsida!
 
 
 
 
 

Härliga sommar

Nu kör jag en sån där "veckan som har gått" inlägg, som vanligt!
 
I fredags var det Jönköpings marknad med Stina och Lovis, himla fint vart det! Sedan träffade jag upp ett gött gäng på Piren, lite öl och sedan mat på georges med bästa becca bjöds det på! 
 
Lördagen bjöds på jobb och sedan blev det lite matmys med Emelie, Ante och Andreas och efter det blev det Baksmällan 3 på bio. Ingen höjdare direkt om jag ska vara ärlig...
 
Söndagen hände det inget speciellt, jobb stod på schemat och chill hemma blev det som avslutning.
 
I Måndags var jag ledig, tog det lugnt med Malin i solen, firade min kusin och på kvällen hämtade jag Andreas och Philip för att sedan dra till Piren och trycka i oss en pizza. 
 
Tisdagen blev jag bjuden på ännu en ledig dag och denna dag spenderade jag den med Andy. Sovmorgon, sola på altanen, snabb visit i staden och sedan hälsade vi på gränna för lite glass! Himla trevligt
 
Idag har jag jobbat, igår trodde jag att jag började 15.00 - gött med sovmorgon liksom! Men runt halv 12 på kvällen insåg jag att jag började 06.00. Det var bara att börja paniksova! Så med 3 timmars sömn drog jag till jobbet.
Gick sedan runt munken med Andy och nu är jag hemma med världens huvudvärk. Ska på någit sätt försöka somna med denna sak som bultar i mitt huvud för imorgon börjar jag 07.00.
 
Hoppas ni får en superbra vecka så återkommer jag när jag har tid ;)
 
 
 
 

RSS 2.0