20 % på JFR.SE

Jag har lovat mig själv att inte shoppa smink på ett tag, måste göra åt en produkt innan jag införskaffar mig en ny...men detta är väldigt svårt! Så gick jag in på JFR.se och skulle bara kolla lite på vad dom har för utbud..jäkla jobbigt när man precis har fått lön och vill shoppa en massa...
Och så har jag hittat ett par stöörtgoa mjukisar som typ varje unge går runt med men ändå! Vill så gärna ha dom!
 
Och nu har jag fått en rabattkod som ger er hela 20 % på HELA sortimentet på JFR.se...
Koden är giltig fram till den 10 mars! Shoppa på nu!! 
Koden är: vip2015
Här nere får ni se det jag är väldigt sugen på att klicka hem just nu från JFR.se - Klicka på namnen kommer ni direkt till sidan! :)
 
 
Sigma borstar / NYX butter-lipstick / NYX lip primer / NYX matte lipstick / Sweatpants

Har jag en tvilling?

Min kompis Lina taggade mig i en bild på instagram för ett bra tag sedan...och helt seriöst. Kollar man snabbt så hade detta kunnat vara min tvilling!!!
Eller vad tycker ni?
 
 

Lila läppar

 
 
Jag har en kärlek till vinröda/lila läppstift! Fick hem ett läppstift som är som ett täckande läppglans men stelnar matt på läpparna från MUA. Luxe Velvet Lip Lacquer heter det, jag har färgen Kooky! Wow vad jag gillar detta! Lite ovanligt att ha lila läppar kanske men tycker det är så roligt att prova nya färger! Sen att det kostar ca 40 kr gör det inte sämre direkt ;) Ni kan hitta det här.
 

City Gross Matskasse

matkasse
City Gross har massa olika matkassar. Jag själv gillar att laga mat (ja, jag trodde aldrig att jag skulle gilla det men plötsligt händer det). Det som är tråkigt är att planera maten och känna att man ska hinna efter jobbet samtidigt som man kanske ska träna eller träffa kompisar. Här köper man en matkasse med mat i, får recepten klara och det tar mellan 30-40 min att göra rätterna. Linas matkasse är ganska vanligt dock vet jag att det är mycket bönor och sånt som jag och min sambo inte riktigt gillar. City Gross har flera utbud har jag sett plus att man kan hämta dom i butiken för en billigare peng. 
 
Någon som har provat CG matkasse "Klassisk"? ska tydligen vara 5 rätter för 4 personer vilket innebär att jag och Andreas får matlådor över vilket är perfekt till jobbet. 549 :- kostar den om man hämtar den själv vilket inte är så svårt. Funderar på om man ska prova på detta en vecka och sedan kanske köra det varannan vecka eller liknande. Någon som har erfarenhet och kan säga vad ni tycker om det? 

ask.fm

Nu har jag gått och skaffat ask. Detta för att ni ska kunna ställa frågor till mig som jag senare kan göra en Q/A video på :D 
 
come-ottenere-tante-domande-su-ask
 
Starnast_ heter jag även där som alla sociala medier ;) Även på instagram om ni vill hitta mig där! :D 
Klicka här för att komma till min ask

Bean Bozzled Challenge w/Lina

 
 
I söndags kom Lina till mig och vi spelade in två videos. Vi provade "Harry Potter godisarna". FY vad äckliga dom var. Hundmat samt sura sockar smakar exakt så som det luktar. Så sjukt äckligt!
Förstår inte hur dom kan få alla smaker att smaka exakt som det luktar, galet!
 
 
Godisarna hittade jag på teknikmagasinet! :D 
Video nummer 2 hittar ni på Linas kanal, här;
 
 

Simma med delfiner

 
Jag kan inte riktigt förstå att jag har simmat med delfiner...när jag ser alla bilder efter resan känns det som att det är en dröm. Vilka grejer jag har fått uppleva! 
Mår lite dåligt nu när man kommer hem och har fått vara med om så mycket, när man inser var världen har att erbjuda och här sitter vi hemma och jobbar, dag ut och dag in. Fantastiskt roligt hamsterhjul man hamnar i! 
 
Ne, någon som är säkert att jag och Andreas måste boka en resa snarast så vi har något att se fram emot. Finns det något ställe ni skulle rekomendera? Jag har alltid velat åka till Australien & Nya Zeeland eller Thailand. Men detta är desinationer som jag skulle vilja vara lite längre på, då snackar vi månader! Har ni tips på något land som man MÅSTE besöka, hojta till så kan jag börjar förbereda min framtid lite...haha!
 
MEN nu ska jag inte klaga, snön faller över Jönköping och jag kan inte vara mer än nöjd. Skulle jag få välja mellan sommaren eller vintern skulle det aldrig gå. Jag har sjukt Sälen-abstinens, skidor, frisk luft, snö. Jag vill dit nu! Förhoppningsvis blir det något mot påsken men känner att jag inte kan hålla mig tills dess...
Tur som sagt att vi får lite snö i Jönkan. 
 
 
 

Helgen

Igår spelade jag in videos heeeela dagen. Fick även besök av Lina så vi spelade in två videos! Mycket trevligt!
 
Annars har helgen varit lugn, Andreas har jobbat och jag har mest tagit det lugnt på dagarna. I fredags var det aw på Twin med lite kompisar och i lördagskväll var det monopolkväll. Så sjukt roligt var det. Riktigt längesen man spelade spelet! Höll på till 1 på natten. 
 
Igår som sagt spelade jag in videos hela dagen nästan. Kom ner i en svacka nyligen när jag inte orkade något med youtube men nu är jag igång igen! Och wow vad kul det är!
Har även börjat spela in en vlogg så får se hur länge jag kommer spela in den innan jag klipper ihop allt till en video! :)
 
Denna veckan består av jobb,jobb och jobb. På onsdag åker min älskade sambo till Sälen, så jag får hitta på massa annat skoj. Verkar som att det blir någon tripp till Sthlm denna helg. Hoppas! 
 

RSS 2.0